Random #15 // Beer Foamer

Kicsivel több, mint 12 000 forintnak megfelelő dán koronáért (299,95 DKK) örökre búcsút inthetünk a tökéletlen sörhabnak, hiszen itt az elemes sörhabosító. Annyira forradalmi az ötlet, hogy nem is bajlódtak fantázianevekkel, egyszerűen Beer Foamer lett a termék neve.

A készítők is érezhették, hogy nem annyira valós problémára kínálnak megoldást a termékkel, hiszen „jobb ivóélmény”-ről szólnak a termék kapcsán, amit „elronthat” a nem megfelelő kitöltés… (Gyakorolni kell.) Szó van még sűrűbb habról, ami a hagyományos úton nem érhető el, de – a Chillsner sörhűtőhöz hasonlóan – ez is csak egy újabb haszontalan cucc, amit sör-laikus ismerőseink vehetnek nekünk születés-, vagy névnapokra. (Ne tegyék. Ha nincs ötlet, a BrewDog Abstrakt sorozata mindig telitalálat…) Fotósok sem fogják ezt használni, hiszen a profik inkább a sörhabba kevernek ezt-azt, ami lehetővé tesz időigényesebb beállításokat is.

Jó érzés, hogy ma is rengeteg pénzt takarítottunk meg. Most jutalmazzuk meg magunkat néhány témába vágó videóval…

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .